Вести

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА ОБЕЛЕЖЕНА У ОДЕЉЕЊУ IV/2 - УЧИТЕЉИЦЕ ДУШИЦЕ САВИЋ

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
У оквиру обележавања Европске недеље спорта, у одељењу IV/2, професора разредне наставе ДУШИЦЕ САВИЋ, а у сарадњи са професором физичког и здравственог васпитања ЈАСМИНОМ МИЋИЋ, реализоване су занимљиве и несвакидашње спортске активности.
 
Час је замишљен као спој заједничких активности ученика, по једног од родитеља или тетке. Придружиле су се и сестре ученика које су студенти или средњошколци.
 
Весела дружина кренула је пут сале за физичко, где их је чекао полигон препрека, а пре тога загревање уз игру ,,Залеђеног чике''.
 
Циљ је био да се сви баве физичком активношћу, без обзира на године и физичку спремност. Професорка Јасмина Мићић низала је активности такмичарског карактера које су биле пропраћене смехом и аплаузима.
 
У завршном делу часа, родитељи су истакли најпозитивније утиске и предложили да оваквих активности буде чешће. Осмеси на фотографијама дочараће вам део атмосфере.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

О школи

Основна школа ''Милинко Kушић'' наставља традицију основне школе из Ивањице, отворене 1834. године и основне школе Шуме, отворене 1927. године. Решењем из 1955. године ове две школе спојене су у једну школу у осмогодишњем трајању. Убрзо затим ова школа добија данашње име, односно име народног хероја Милинка Kушића.

Радно време

Понедељак - петак: 07:00 - 15:00

© 2019 OŠ Milinko Kušić. Sva prava zadržana.

Search

?>